Tanden – net zo perfect als het origineel

Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Tandimplantaten Eén ontbrekende tand Meerdere ontbrekende tanden Tandeloze kaak Vragen over implantaten Onze diensten Spreekuren
 
Tandimplantaten

Eén van de activiteiten van onze praktijk ligt op het gebied van de tandheelkundige implantologie. Geen enkele andere vorm van tandvervanging komt zo dicht in de buurt van de natuurlijke situatie als het implantaat.
De kleine “pijler” van zuiver titanium vervangt de tandwortel en groeit stevig vast in het kaakbot. Op dit fundament kunnen kronen, bruggen en zelfs kunstgebitten worden bevestigd. Na de verzorging heeft u weer het comfort van een stevig verankerde tand. U ondervindt geen beperkingen tijdens het lachen, praten en kauwen.

Van één ontbrekende tand tot een volledig tandeloze kaak hebben wij een individuele implantaatoplossing voor u, die u een duurzaam comfort en een mooi uiterlijk geeft. En u kunt er zeker van zijn: bij de implantologie werken wij nauw samen met  ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van implantaten.


Plaatsing van 2 implantaten bij ArteDenti te Mechelen
Spreekuren:

Alle weekdagen telefonisch bereikbaar voor afspraak:
van 9u tot 12u en van 14u tot 19u
 
ArteDenti Multidisciplinair Tandartsenteam Mechelen   Battelsesteenweg 140   2800 Mechelen   Telefoon: +32 15 28 00 10 Home