U staat centraal

Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Tandimplantaten Onze diensten Spreekuren
 
Onze diensten
De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.


Profylaxe
Om uw tanden gezond te houden, bieden wij uw professionele tandreiniging aan, bovendien een goede preventie ter voorkoming van cariës en parodontitis.
 
Kindertandheelkunde
Wij leren de kleintjes spelenderwijs, hoe ze hun tanden gezond kunnen houden. Een goed verzorgd melkgebit is de beste basis voor gezonde tanden op volwassen leeftijd.
 
Prothetiek
Om u een hoogwaardige voorziening - inlays, kronen, bruggen of prothesen - te kunnen bieden, werken wij nauw samen met gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige laboratoria.
 
Endodontie
Met moderne methoden op het gebied van de wortelkanaalbehandeling kunnen wij natuurlijke tanden nog jarenlang behouden.
 
Tandesthetica
Met bleaching krijgt u uw witte tanden en uw stralende lach terug. Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij met behulp van ‘veneers’ een aantrekkelijker uiterlijk geven.
 

Orthodontie

Met de orthodontie verhinderen en behandelen wij een verkeerde stand van tanden en kaak, om een functionerend gebit en de harmonie in uw gezicht te behouden.

 
Implantologie
Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen, omdat zij functioneel en esthetisch de natuurlijke situatie het beste benaderen. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.
 
Botopbouw
Om tandimplantaten stabiel te kunnen verankeren, moet er voldoende kaakbot voorhanden zijn. Wij herstellen ontbrekende of geslonken botsubstantie en bouwen deze met lichaamseigen bot of botvervangend materiaal weer op.
 
Parodontologie
Parodontitis is een ontsteking van het botbed, die tot verlies van tanden kan leiden wanneer zij niet wordt behandeld. Wij bieden een regelmatige ‘profylaxe’ (tandreiniging) en actuele behandelingsmethoden aan.
 

Precieze diagnostiek

Wij bieden moderne diagnostische methoden om uw gehele hoofd in beeld te brengen. Op die manier kan een adequate diagnose worden gesteld die aan de basis ligt van een succesvolle behandeling.

 

wachtruimte praktijk met meerdere tandartsen voor Mechelen en omstreken

kindertandheelkunde te Mechelen

endodontie bij ArteDenti

Spreekuren:

Alle weekdagen telefonisch bereikbaar voor afspraak:
van 9u tot 12u en van 14u tot 19u
 
ArteDenti Multidisciplinair Tandartsenteam Mechelen   Battelsesteenweg 140   2800 Mechelen   Telefoon: +32 15 28 00 10 Home