Voor uw stralende lach

Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Tandimplantaten Onze diensten Spreekuren
 
Mooie tanden

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje. Gezonde tanden zijn meer dan alleen een mooie “bijkomstigheid” in het gezicht van een mens. Ze vormen een beslissende factor voor succes, voor intermenselijk contact en voor iemands blijvende indruk. Om uw stralende lach te behouden, bieden wij u een professionele reiniging van uw tanden aan: een methode waarmee, zonder dat u er veel van merkt, iedere verkleuring of aanslag kan worden verwijderd - veel effectiever dan met de tandverzorging thuis. Bovendien is een regelmatige professionele tandreiniging belangrijk om tandaandoeningen te voorkomen.

De droom van witte tanden kan werkelijkheid worden, met een effectief en tandvriendelijk bleaching-procédé. Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij een aantrekkelijker uiterlijk geven met behulp van een flinterdun keramieklaagje, een zogenaamde ‘veneer’.
Ook bij tandvullingen of kronen bestaan er tegenwoordig zeer fraaie oplossingen, die niet van de echte tand te onderscheiden zijn.

Wij werken samen met ervaren tandtechnische specialisten:  Wij werken nauw samen met gerenommeerde tandheelkundige laboratoria op wiens kwaliteit wij volledig kunnen vertrouwen. Samen met ons team van tandtechnici beoordelen wij uw individuele situatie en ontwikkelen op basis daarvan de optimale aanpak.


Onze diensten

Mooie tanden

implantaatbespreking ArteDenti

teamwork bij ArteDenti

Spreekuren:

Alle weekdagen telefonisch bereikbaar voor afspraak:
van 9u tot 12u en van 14u tot 19u
 
ArteDenti Multidisciplinair Tandartsenteam Mechelen   Battelsesteenweg 140   2800 Mechelen   Telefoon: +32 15 28 00 10 Home