Gezonde tanden - een leven lang
Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Tandimplantaten Onze diensten Spreekuren
 
Gezonde tanden

Gezonde tanden tot op hoge leeftijd. Met een goede verzorging en profylaxe is dat absoluut mogelijk. Daarom is het zo belangrijk uw gebit halfjaarlijksof jaarlijks te laten controleren. Dit voorkomt complexe en duurdere behandelingen..

Voor gezonde tanden is gezond tandvlees nodig. “Parodontitis”, een ontsteking van het bot rond de tanden, kan tot verlies van tanden leiden en ernstige aandoeningen veroorzaken wanneer deze niet wordt behandeld. Met een individuele parodontale behandeling kan parodontitis in veel gevallen helemaal worden genezen!

Door de moderne endodontie - een behandeling in het binnenste van de tand - kunnen natuurlijke tanden duurzaam behouden blijven. De hedendaagse zeer nauwkeurige en effectieve methoden van de endodontie hebben nog maar weinig te maken met de klassieke “wortelkanaalbehandeling”!

Materialen die wij voor de prothetische verzorging van uw tanden gebruiken, leveren geen bezwaren op voor de gezondheid. Met nieuwe keramische materialen kunnen prothesen met een natuurlijk uiterlijk worden gemaakt, die perfect werken en bovendien geen metaal bevatten. Het nemen van afdrukken voor het vervaardigen van kronen gebeurt bij ons met een digitale Itero laserscanner.  Onaangename afdrukpastas in de mond kunnen aldus vaak vermeden worden.met de glimlach bij ArteDenti

praktijkteam ArteDenti

digitale afdrukname bij ArteDenti

Spreekuren:

Alle weekdagen telefonisch bereikbaar voor afspraak:
van 9u tot 12u en van 14u tot 19u
 
ArteDenti Multidisciplinair Tandartsenteam Mechelen   Battelsesteenweg 140   2800 Mechelen   Telefoon: +32 15 28 00 10 Home